ANKETA OHLEDNĚ TOHOTO WEBU FARNOSTI - prosím o vyplnění.

Příležitost ke svátosti smíření máte vždy v týdnu přede mší svatou. Někdy ale člověk potřebuje svátost smíření prožít ve větším klidu a v časové pohodě. Nebo se svěřit s životní či duchovní těžkostí. Nebo se spolu s knězem pomodlit za trápení, které Vás tíží. I když se snažím příliš "netoulat" a být k dispozici na faře, přesto Vám chci nabízet konkrétní příležitosti k osobnímu setkání. Více zde.

P. Petr Hofírek

Večer důvěry v Brně - opět naslouchání Božímu slovu, modlitba, zpěvy

 

Večer důvěry v Brně - opět naslouchání Božímu slovu, modlitba, zpěvy

Ilustrace

Po roce, kde v Brně proběhly Dny důvěry, je zde příležitost opět se setkat v modlitbě, která čerpá z pokladů společenství v Taize. Podstatné je pro takové setkání právě Boží slovo, proto vás z tohoto místa na Taize v Brně zveme. Koná se 9. října 2010 v brněnském kostele u jezuitů.

Organizátoři na svých stránkách zvou takto:

Milí účastníci Dnů důvěry v Brně, milé brněnské rodiny a farnosti, bude tomu už právě rok, kdy jsme se sešli v Brně ke společnému prožití Dnů důvěry. Toto výročí bychom chtěli společně oslavit, zavzpomínat si, pomodlit se a povzbudit se. Proto vznikla iniciativa uspořádání Večera důvěry v Brně, na který jste všichni srdečně zvání v sobotu 9. října 2010 do kostela Nanebevzetí Panny Marie, tzv. u jezuitů nebo také studentského kostela. Více informací naleznete a budeme Vám přinášet právě na těchto stránkách.

Kompletní program setkání zde.