ANKETA OHLEDNĚ TOHOTO WEBU FARNOSTI - prosím o vyplnění.

Příležitost ke svátosti smíření máte vždy v týdnu přede mší svatou. Někdy ale člověk potřebuje svátost smíření prožít ve větším klidu a v časové pohodě. Nebo se svěřit s životní či duchovní těžkostí. Nebo se spolu s knězem pomodlit za trápení, které Vás tíží. I když se snažím příliš "netoulat" a být k dispozici na faře, přesto Vám chci nabízet konkrétní příležitosti k osobnímu setkání. Více zde.

P. Petr Hofírek

Neděle 31/7/2011

Dolní Němčí – oznámení:

§ Sbírka minulou neděli činila 24 230 Kč. Anny darovali na potřeby farnosti 4 800 Kč. Ročník 1961 daroval na kostel 10 000 Kč. Pán Bůh zaplať!

§ Dnes má naše farnost pouť na sv. Antonínku. Odjezd autobusu ze zastávek je ve 14 hodin. Mše svatá začíná v 15 hodin.

§ V pátek je první pátek v měsíci, proto od 9 hodin bude příležitost k soukromé adoraci v kostele. V 15 hodin bude modlitba Korunky Božího milosrdenství. Od 17 hodin se bude zpovídat. V 18 hodin společná adorace a v 18,30 mše svatá se svátostným požehnáním. Prosím, zapište se na rozpis adorace, který je vzadu v kostele.

§ V pátek navštíví nemocné se svatým přijímáním akolyté. Jen Antonín Daníček navštíví ty nemocné, ke kterým chodí, v sobotu.

§ V sobotu ráno bude mariánská pobožnost v 7,15 hodin a mše svatá v 8 hodin. Večer pak bude mše svatá v charitním domě v 18 hodin.

§ Příští neděli jsou hody v Hluku. Mši svatou v 10,30 hodin bude mít biskup Josef Hrdlička.

§ V sobotu má úklid skupina č. 1

**************************************************************************

§ Anny ze Slavkova darovali na kostel v HN 900 Kč a na kapli ve Slavkově 900 Kč. Ostatní dary: 1 200 Kč. Pán Bůh zaplať!

§ Dnes má naše farnost pouť na sv. Antonínku. Mše svatá začíná v 15 hodin.

§ Protože je ve čtvrtek pohřeb, tak večerní mše svatá ze čtvrtka bude přesunuta na úterý v 18 hodin.

§ Ve čtvrtek v 16,30 hodin je pohřební mše a rozloučení s panem Jaroslavem Matúšem.

§ Příští neděli jsou hody v Hluku. Mši svatou v 10,30 hodin bude mít biskup Josef Hrdlička.

Category: