ANKETA OHLEDNĚ TOHOTO WEBU FARNOSTI - prosím o vyplnění.

Příležitost ke svátosti smíření máte vždy v týdnu přede mší svatou. Někdy ale člověk potřebuje svátost smíření prožít ve větším klidu a v časové pohodě. Nebo se svěřit s životní či duchovní těžkostí. Nebo se spolu s knězem pomodlit za trápení, které Vás tíží. I když se snažím příliš "netoulat" a být k dispozici na faře, přesto Vám chci nabízet konkrétní příležitosti k osobnímu setkání. Více zde.

P. Petr Hofírek

Vyfoť Mikuláše! - Fotosoutěž

Fotosoutěž webu vira.cz ve spolupráci s www.colokada.cz

Informace o soutěži
Portál vira.cz vyhlašuje soutěž o nejzajímavější fotografii Mikuláše. Nejzajímavější fotografie budou zveřejněny na webu vira.cz a tři nejlepší získají čokoládový dárkový balíček s kvalitní čokoládou z webu www.cokolada.cz Fotografie bude posuzovat porota redakce webu vira.cz.

Jak na to?
Pošlete svou zajímavou fotografii Mikuláše a doplňte výstižným popiskem. Porota vybere nejzajímavější tři fotografie. Rozhodovat bude jak nápaditost fotografie, tak i výstižný popis.
Fotografii buď zašlete na e-mail mikulas@vira.cz, anebo vložte na facebookový profilwww.facebook.com/vira.cz  v termínu mezi ne 4.12.2011 - pá 9.12.2011. Fotografie musí mít šířku alespoň 700 pix (což už zvládá i každý mobilní telefon).  Do e-mailu uveďte i místo, kde jste ji pořídili a ev. výstižný komentář. V týdnu od 12. do 18. 12 pak vyhlásíme vítěze. Zasláním Vašich fotografií vyslovujete souhlas s jejich zveřejněním na webu www.vira.cz. Ceny pro tři nenápaditější fotografie a popisky dodává server:

www.cokolada.cz
Internetový obchod
a dárková služba
s kvalitní čokoládou

www.vira.cz/mikulas
info o svatém Mikuláši

Category: