ANKETA OHLEDNĚ TOHOTO WEBU FARNOSTI - prosím o vyplnění.

Příležitost ke svátosti smíření máte vždy v týdnu přede mší svatou. Někdy ale člověk potřebuje svátost smíření prožít ve větším klidu a v časové pohodě. Nebo se svěřit s životní či duchovní těžkostí. Nebo se spolu s knězem pomodlit za trápení, které Vás tíží. I když se snažím příliš "netoulat" a být k dispozici na faře, přesto Vám chci nabízet konkrétní příležitosti k osobnímu setkání. Více zde.

P. Petr Hofírek

Neděle 11/3/2012

Dolní Němčí – oznámení

§ Dary František: 3 320 Kč. Ostatní dar: 400 Kč. Pán Bůh zaplať!

§ V úterý v 17 hodin bude v kostele Mariánská pobožnost Fatimského apoštolátu.

§ Pokračující katecheze o Duchu svatém budou tento týden při mši svaté ve středu a v nedělí v 10,30 hodin. Pokud nemůžete být na mši svaté, tak si katecheze můžete poslechnout z internetu: http://zpev-ducha.blogspot.com

§ Křížová cesta tento týden bude v pátek v 17,30 hodin a povedou ji žáci 4. a 5. třídy. V neděli křížovou cestu ve 14 hodin povedou děti 3. třídy a jejich rodiče.

§ V pátek ve 20 hodin je na faře společenství manželů. Srdečně zvu manželské páry.

§ Začínají se zapisovat úmysly na mše svaté na měsíce duben, květen a červen. Vyplněné intenční lístky, které jsou vzadu v kostele, dávejte do připravené krabice.

§ V sakristii kostela Janové vybírají na mši svatou, která bude v pondělí 19. března v 17,30 hodin.

*************************************************************************

Horní Němčí – oznámení

§ Dary na kostel: 2 500 Kč. Pán Bůh zaplať!

§ Křížové cesty: Ve Slavkově bude křížová cesta v úterý v 15 hodin a ve čtvrtek přede mši svatou v 15,30 hodin. V Horním Němčí bude křížová cesta ve čtvrtek v 16,30 hodin přede mší svatou a v neděli v 8,30 hodin. Přicházejte rozjímat o Kristově utrpení, skrze které jsme byli vykoupeni.

§ Pokračující katecheze o Duchu svatém budou tento týden při mši svaté ve čtvrtek a v neděli. Pokud nemůžete být na mši svaté, tak si katecheze můžete poslechnout z internetu: http://zpev-ducha.blogspot.com

§ V pátek v 15 hodin je na faře další spolčo dětí. Přijďte! :-)

§ V pátek ve 20 hodin je na faře v Dolním Němčí společenství manželů. Srdečně zvu manželské páry.

§ Začínají se zapisovat úmysly na mše svaté na měsíce duben, květen a červen.

Category: