ANKETA OHLEDNĚ TOHOTO WEBU FARNOSTI - prosím o vyplnění.

Příležitost ke svátosti smíření máte vždy v týdnu přede mší svatou. Někdy ale člověk potřebuje svátost smíření prožít ve větším klidu a v časové pohodě. Nebo se svěřit s životní či duchovní těžkostí. Nebo se spolu s knězem pomodlit za trápení, které Vás tíží. I když se snažím příliš "netoulat" a být k dispozici na faře, přesto Vám chci nabízet konkrétní příležitosti k osobnímu setkání. Více zde.

P. Petr Hofírek

Neděle 18/3/2012

Příprava na biřmování?

Přemýšlím o tom, zda začít s mladými přípravu (minimálně roční) na biřmování. Proto chci vyzvat mladé, aby vyplnili přihlášku k biřmování (vzadu v kostele) a osobně mi ji odevzdali nejpozději do velikonoční neděle. V přihlášce není nutné vyplňovat jméno kmotra (kmotry) a biřmovací jméno. To se doplní během přípravy. Mohou se přihlásit i ti, kteří letos oslaví 16 narozeniny, tzn. současní žáci 9. třídy základní školy. Pokud bude dostatečně velká skupina, začneme ještě v tomto školním roce přípravu a biřmování by bylo někdy na podzim roku 2013.

Dolní Němčí – oznámení

§ Dar na kostel: 200 Kč. Pán Bůh zaplať!

§ Toto pondělí po mši svaté je setkání maminek na faře ohledně přípravy modlitebního třídenní, které bude od pátku 30. 3. do neděle 1. 4. 2012.

§ V sobotu v 18 hodin bude mše svatá v charitním domě.

§ Pozor, příští neděli je změna času!

§ Příští neděli při mši svaté v 10,30 hodin bude pokřtěn Štěpán Tinka a do ministrantského oblečení budou oblečeni další kluci.

§ Příští neděli bude předvelikonoční misijní jarmark. Vždy po mši svaté si budete moci koupit velikonočně vyzdobené svíčky.

§ Křížová cesta tento týden bude v pátek v 17 hodin místo růžence a povedou ji žáci 1. a 2. třídy. V neděli křížovou cestu ve 14 hodin povedou manželé.

§ Katecheze o Duchu svatém budou tento týden při mši svaté ve středu a v nedělí v 10,30 hodin.

§ Úmysly na mše svaté na další tři měsíce jsou již obsazené. Pokud budete chtít odsloužit mši svatou, můžete napsaný úmysl přinést a podle možností ho s otcem Josefem odsloužíme při společném slavení mše svaté.

§ Předvelikonoční zpovídání v Dolním Němčí bude v sobotu před Květnou nedělí, to je 31. března 2012 od 9 hodin.

*******************************************************************

Horní Němčí – oznámení

§ Dar na kostel: 1 000 Kč. Pán Bůh zaplať!

§ Pozor, příští neděli je změna času!

§ Křížová cesta tento týden bude v Horním Němčí ve čtvrtek přede mší svatou v 16,30 hodin a v neděli v 8,30 hodin. Ve Slavkově bude křížová cesta v úterý přede mší svatou v 7,30 hodin a ve čtvrtek v 15 hodin.

§ Katecheze o Duchu svatém budou tento týden při mši svaté ve čtvrtek a v neděli.

§ Předvelikonoční zpovídání v Horním Němčí a ve Slavkově bude v úterý po Květné neděli, tzn. 3. dubna 2012 v 18 hodin. V Dolním Němčí bude v sobotu před Květnou nedělí, to je 31. března 2012 od 9 hodin.

Category: