ANKETA OHLEDNĚ TOHOTO WEBU FARNOSTI - prosím o vyplnění.

Příležitost ke svátosti smíření máte vždy v týdnu přede mší svatou. Někdy ale člověk potřebuje svátost smíření prožít ve větším klidu a v časové pohodě. Nebo se svěřit s životní či duchovní těžkostí. Nebo se spolu s knězem pomodlit za trápení, které Vás tíží. I když se snažím příliš "netoulat" a být k dispozici na faře, přesto Vám chci nabízet konkrétní příležitosti k osobnímu setkání. Více zde.

P. Petr Hofírek

Neděle 20/5/2012

Májové pobožnosti v Dolním Němčí v tomto týdnu:

Dnes v neděli 20. května je májová pobožnost ve 14 hodin. Pondělí, středa a pátek - po mši svaté. V nedělí ve 14 hodin.

Dolní Němčí – oznámení

§ Dary na kostel: 2 300 Kč. Pán Bůh zaplať.

§ Poslední katecheze o Duchu svatém tento týden budou v pondělí při mši svaté a v neděli při mši v 10,30 hodin.

§ Prosím rodiče a děti, které půjdou k prvnímu svatému přijímání, aby přišli ve středu na mši, při které bude katecheze právě o tom, jak prožívat mši svatou. Také se s dětmi při májové pobožnosti pomodlíme společně desátek růžence.

§ Mše svatá zvláště pro děti bude opět v pátek. Při mši svaté rozbalíme poslední „dárek“ Ducha svatého a při májové se opět společně pomodlíme desátek růžence. V neděli si nezapomeňte, děti, vzít do kostela leporelo s nálepkami symbolů darů Ducha svatého. Dostanete za něj malý „dárek“. :-)

§ Probíhá tento týden novéna k Duchu svatému. Texty otce arcibiskupa Jana Graubnera máte také na webu farnosti (http://goo.gl/cIduy). Jiná svatodušní novéna je také na webu Pastoračního střediska v Praze: http://goo.gl/4ojwG

§ V sobotu večer v 18,30 hodin bude svatodušní vigilie (modlitební bdění). Pásmo modliteb a písní s katechezí bude zakončeno slavnostní obnovou biřmovacích závazků před Nejsvětější svátostí oltářní. Přijďte na tuto pobožnost a připravte se na ní novénou k Duchu svatému.

§ V neděli je sbírka na církevní školy v naší arcidiecézi.

§ V pondělí 28. května v 19,30 hodin bude ve farní dvoraně schůzka ohledně Dětského dne. Prosíme všechny, kdo může pomoci s dětským dnem, aby přišli. Díky.

§ Ve středu 30. května je pouť našich rodin ke sv. Zdislavě do Slavkova, kde bude mše svatá v 18 hodin. 1. svaté přijímání bude v Dolním Němčí v neděli 3. června v 10,30 hodin. Slavnost Božího Těla v Dolním Němčí bude ve čtvrtek 7. června. V sobotu 9. června v 15 hodin je mše svatá za padesátníky. V neděli 10. června bude Dětský den ve 14 hodin u hasičské zbrojnice. V sobotu 23. června mše svatá za šedesátníky. A v sobotu 30. června mše svatá za čtyřicátníky.

************************************************************************

Májové pobožnosti v Horním Němčí a Slavkově v tomto týdnu:

Dnes v neděli 20. května je májová pobožnost ve 14 hodin v Horním Němčí. V úterý je májová ve Slavkově po ranní mši svaté a v Horním Němčí v 18 hodin. Ve čtvrtek je májová pobožnost v Horním Němčí po mši svaté.

Horní Němčí – oznámení

§ Dary na kostel: 1 700 Kč. Pán Bůh zaplať!

§ Poslední katecheze o Duchu svatém tento týden budou ve čtvrtek a neděli při mši svaté.

§ Děti, příští neděli si nezapomeňte vzít do kostela leporelo s nalepkami symbolů darů Ducha svatého. Dostanete za něj malý „dárek“. :-)

§ Probíhá tento týden novéna k Duchu svatému. Texty otce arcibiskupa Jana Graubnera máte také na webu farnosti (http://goo.gl/cIduy). Jiná svatodušní novéna je také na webu Pastoračního střediska v Praze: http://goo.gl/4ojwG

§ V sobotu bude velká brigáda na osekání vnitřních omítek. Prosím muže, aby přišli. Těmito brigádnickými pracemi můžeme ušetřit peníze na další potřebné investice. Děkuji za pomoc.

§ V sobotu večer v 18,30 hodin v Dolním Němčí bude svatodušní vigilie (modlitební bdění). Pásmo modliteb a písní s katechezí bude zakončeno slavnostní obnovou biřmovacích závazků před Nejsvětější svátostí oltářní. Přijeďte na tuto pobožnost a připravte se na ní novénou k Duchu svatému.

§ V neděli je sbírka na církevní školy v naší arcidiecézi.

§ Ve středu 30. května je pouť našich rodin ke sv. Zdislavě do Slavkova, kde bude mše svatá v 18 hodin.

Category: