ANKETA OHLEDNĚ TOHOTO WEBU FARNOSTI - prosím o vyplnění.

Příležitost ke svátosti smíření máte vždy v týdnu přede mší svatou. Někdy ale člověk potřebuje svátost smíření prožít ve větším klidu a v časové pohodě. Nebo se svěřit s životní či duchovní těžkostí. Nebo se spolu s knězem pomodlit za trápení, které Vás tíží. I když se snažím příliš "netoulat" a být k dispozici na faře, přesto Vám chci nabízet konkrétní příležitosti k osobnímu setkání. Více zde.

P. Petr Hofírek

Má církev vlastnit majetek?


Restituční polemika s Janem Sokolem a Mireiou Ryškovou na TV NOE

Má církev vlastnit majetek? Je vlastnictví rozsáhlého majetku v souladu s její podstatou? Je správné dnes požadovat vyřešení majetkových vztahů mezi státem a církvemi?
Nejen o těchto otázkách budou v dalším díle diskusního pořadu Restituční polemika hovořit filosof Jan Sokol a biblistka Mireia Ryšková.
Diskusní pořad Restituční polemika televize Noe vysílá od počátku tohoto roku vždy jednou v měsíci. Živě vysílané debaty reagují na potřebu vyjasnit mnohé nezodpovězené případně překroucené otázky související s vyrovnáním státu s církvemi a náboženskými společnostmi.
Restituční polemika je pořadem kontaktním, do kterého svými dotazy mohou přispívat i diváci a to mailem, SMS či přímo telefonickou účastí ve vysílání. 
Premiéra pořadu v úterý 5. června 2012 od 20:00 hodin, v dalších dnech následují reprízy.

Category: