ANKETA OHLEDNĚ TOHOTO WEBU FARNOSTI - prosím o vyplnění.

Příležitost ke svátosti smíření máte vždy v týdnu přede mší svatou. Někdy ale člověk potřebuje svátost smíření prožít ve větším klidu a v časové pohodě. Nebo se svěřit s životní či duchovní těžkostí. Nebo se spolu s knězem pomodlit za trápení, které Vás tíží. I když se snažím příliš "netoulat" a být k dispozici na faře, přesto Vám chci nabízet konkrétní příležitosti k osobnímu setkání. Více zde.

P. Petr Hofírek

JEDNODENNÍ DUCHOVNÍ OBNOVA PRO MANŽELE



Druhou adventní sobotu zveme manžele, případně i jednotlivce žijící v manželství, na Svatý Kopeček u Olomouce. Obnovu povede P. Petr Glogar, OCD, představený Kláštera Pražského Jezulátka v Praze, na téma: „Jsem darem pro druhého aneb jak v manželství prožívat adventní očekávání a vánoční obdarování“. Součástí programu bude mše svatá, přednášky, práce v manželském páru. K dispozici bude občerstvení a na oběd pizza. Je třeba se přihlásit předem.
Místo:
Sadové náměstí 2
779 00 Olomouc - Svatý Kopeček
(mapa)
Termín:
15. prosinec 2012
(registrace v 9:00 hod.,
předpokládaný závěr v 17.00 hod.)
Účastnický poplatek:
40,- Kč za osobu (s obědem 120,-Kč)
70,- Kč za pár (s obědem 230,-Kč)
(případně sponzorská cena osoba 200 / pár 400,-Kč)
Přihlášky:
přihlašovací formulář k dispozici zde...
Kontaktní osoba:
Josef Záboj
tel.: 587 405 292
e-mail: zaboj@arcibol.cz*
*Prosíme majitele emailových účtů na doménach seznam.cz, email.cz a post.cz, aby se při komunikaci s námi ujistili, jestli neskončil náš e-mail ve vaší schránce ve složce „spam“. Děkujeme.