ANKETA OHLEDNĚ TOHOTO WEBU FARNOSTI - prosím o vyplnění.

Příležitost ke svátosti smíření máte vždy v týdnu přede mší svatou. Někdy ale člověk potřebuje svátost smíření prožít ve větším klidu a v časové pohodě. Nebo se svěřit s životní či duchovní těžkostí. Nebo se spolu s knězem pomodlit za trápení, které Vás tíží. I když se snažím příliš "netoulat" a být k dispozici na faře, přesto Vám chci nabízet konkrétní příležitosti k osobnímu setkání. Více zde.

P. Petr Hofírek

Katolická základní škola - Zápis do 1. třídy na školní rok 2013/2014


Zápis do 1. třídy na školní rok 2013/2014 proběhne v úterý 5. února 2013 od 13.00 hodin v budově naší školy na Jirchářské ulici č. p. 823. Bližší informace k zápisu, tak i o samotné škole, získáte na webových stránkách www.kzsub.cz. Rádi vám na vaše dotazy odpovíme také osobně nebo na telefonu 577 440 481.


Milí rodiče a budoucí žáci první třídy.
Naše škola není spádová a proto jsou u nás jen děti rodičů, kteří se pro to svobodně rozhodli. Našim dětem se dostává kvalitního vzdělání v rodinném prostředí s možností individuálního přístupu díky menšímu počtu žáků ve třídě. Prioritou je přístup k žákům v souladu s křesťanskou etikou. Samotná výuka je obohacena zájmovými předměty a kroužky, kterým dominuje Folklorní soubor Holúbek.
Škola dnes disponuje počítačovou učebnou, jazykovou laboratoří, interaktivní tabulí a dalším běžným vybavením. Díky jednotnému duchovnímu přístupu vyučujících nabízí žákům maximální možnosti pro jejich osobnostní rozvoj i jejich uplatnění při následném studiu na středních školách všech typů.
Obnovená tradice církevní škol začala před více než dvaceti lety a prokázala, že žáci našich škol jsou v mnoha směrech před ostatními. Je na vás, zda této možnosti využijete ku prospěchu vašich dětí.


Boží pokoj a požehnání vám s celým týmem KZŠ vyprošuje Robert Goldmann, ředitel školy