ANKETA OHLEDNĚ TOHOTO WEBU FARNOSTI - prosím o vyplnění.

Příležitost ke svátosti smíření máte vždy v týdnu přede mší svatou. Někdy ale člověk potřebuje svátost smíření prožít ve větším klidu a v časové pohodě. Nebo se svěřit s životní či duchovní těžkostí. Nebo se spolu s knězem pomodlit za trápení, které Vás tíží. I když se snažím příliš "netoulat" a být k dispozici na faře, přesto Vám chci nabízet konkrétní příležitosti k osobnímu setkání. Více zde.

P. Petr Hofírek

Co to jsou signály.cz a proč se zaregistrovat?

 

Co to jsou signály.cz a proč se zaregistrovat?

Ahoj, vítáme Tě na signály.cz, komunitním webu spuštěném 13. 8. 2007 pro všechny mladé křesťany. Zde se dozvíš základní informace o tom, co Ti signály.cz v současné verzi z 13. 9. 2010 nabízí. A není toho vůbec málo! Na signály.cz najdeš spoustu zajímavého obsahu, který pro Tebe připravuje nejen redakce signály.cz, ale který tvoří i samotní uživatelé. Tady se dozvíš, jak můžeš být jeden z nich!


Jako neregistrovaný návštěvník signály.cz tu najdeš spoustu zajímavého obsahu, třeba tu na Tebe čeká největší nabídka akcí pro mladé věřící, soustředěná na jednom přehledném místě, stačí si začít vybírat. Na hlavní stránce najdeš také odkazy na nové příspěvky, které si píší zdejší mladí uživatelé do svých blogů a na články, které tu pro všechny chystá zdejší redakce. Její články se soustředí v s.magazínu a další krátké zprávy najdeš v rubrice s.tručně. Po kliknutí na další ikonky v horním menu objevíš spousty fotografií, videí a odkazů. Jedním z důvodů, proč jsou signály.cz tak oblíbené jsou právě fotky z křesťanských akcí, které jinde nenajdeš.

Zvláštní službou na signály.cz jsou společenství, která nabízejí vytvářet skupiny pro nejrůznější party, spolča, lidi stejného zájmu, scholy či kluby ministrantů, animátory, skauty, orly, zkrátka kohokoli, kdo chce mít pro své společenství prostor pro společné diskutování, sdílení fotek, plánování akcí a psaní blogu společenství.

Registrací na www.signaly.cz získáš možnost aktivně zasahovat do dění na signály.cz i Ty.

Po registraci budeš moci nejen všechen tento obsah prohlížet, ale také jej sám vytvářet: psát si svůj blog, nahrávat fotky, publikovat videa, sdílet odkazy, zapojovat se do společenství nebo i nová společenství zakládat a jako registrovaný uživatel získáváš možnost veškeré dění na signály.cz také komentovat a komunikovat tak se svými přáteli, kterých tu najdeš jistě brzy spoustu. Registrace je prostě nezbytná pro aktivní používání signály.cz a pro využívání všech služeb, které přináší.

Postup registrace:
1. Zadej adresu www.signaly.cz
2. Na hlavní stránce, klikni na políčko „registrace“.
3. Vyplň všechny údaje (nick = Tvoje přezdívka, kterou se budeš na signály.cz prezentovat; registrační email = email, ke kterému máš přístup).
4. Jestliže souhlasíš s podmínkami, klikni na políčko registruj.
5. Nyní Ti došla zpráva na Tvůj email, proto se prosím koukni do své emailové schránky a přečti si ho.
6. V již zmíněném emailu jsme Ti zaslali odkaz, klikni na něj a dokonči svou registraci vyplněním údajů.
7. Potvrď. Jestliže vše proběhlo správně právě sis založil svou osobní stránku na signály.cz. Pokračovat můžeš třeba tím, že si nahraješ své profilové foto.

V případě jakýchkoliv problémů, kontaktuj nějakou osobu z týmu signály.cz.

O své osobní údaje se nemusíš bát, protože signály.cz Ti umožňují nastavit si, komu budeš o sobě co prozrazovat. Zabrus do nastavení a přizpůsob si signály.cz podle svých potřeb.

Co to jsou signály.cz a proč se zaregistrovat? | Tým na jedné ~ vlně

Category: