ANKETA OHLEDNĚ TOHOTO WEBU FARNOSTI - prosím o vyplnění.

Příležitost ke svátosti smíření máte vždy v týdnu přede mší svatou. Někdy ale člověk potřebuje svátost smíření prožít ve větším klidu a v časové pohodě. Nebo se svěřit s životní či duchovní těžkostí. Nebo se spolu s knězem pomodlit za trápení, které Vás tíží. I když se snažím příliš "netoulat" a být k dispozici na faře, přesto Vám chci nabízet konkrétní příležitosti k osobnímu setkání. Více zde.

P. Petr Hofírek

Neděle 12/12/2010

Dolní Němčí – pořad bohoslužeb

Po – 16,30 – modlitba za + Annu Baroňovou 17,30 – Mše svatá s breviářem - Za + Františka Válka a za živé a zemřelé z ročníku 1940

Út – 14,30 – pohřeb paní Anny Baroňové

St – 17,30 – Za + Josefa a Marii Šimčíkovy, + rodiče, za dar zdraví pro celou živou rodinu (o.P) Za + Josefa Mitáčka a za živé a + z ročníku 1950 (o.J)

– 17,00 Mše svatá pro děti a rodiče - Za + Františka Tinku, manželku, syna, snachu a švagra

So – 7,00 – roráty a mše - Za + Josefa Borýska a za živé a + z ročníku 1941 a duše v očistci 9,00 - zpovídání před vánočními svátky

Neděle 7:30 – Za Štěpána Bartoše, manželku, + Antonína Daňka, manželku, za dar zdraví pro celou živou rodinu

10:30 – Za rodiče Tinkovy, sourozence z obou stran, rodiče Stojaspalovy, dar zdraví a Boží ochranu pro celou rodinu

Adorační den: 11,30 – 18,00 hodin: soukromá adorace

18,00 hodin: společné zakončení

Dolní Němčí – oznámení

§ 1000 Kč od ročníku 1970. Ostatní dary: 2 300 Kč. Pán Bůh zaplať!

§ V pátek v 17 hodin je opět mše svatá zvláště pro děti a rodiče. A v sobotu ráno v 7 hodin budou roráty a mše svatá při svíčkách. Po mši pak bude poslední adventní snídaně dětí na faře. Vaří tatínci. J

§ Předvánoční zpovídání v Dolním Němčí bude v sobotu 18. prosince od 9 hodin. Bude 8 zpovědníků a bude se zpovídat jen tak dlouho, dokud budou lidé v kostele. Přijďte tedy zavčas. Nenechávejte vánoční zpověď na pozdější dny, protože se může stát, že již před svátky nebude tolik příležitostí.

§ Příští neděli po mších svatých se bude konat „vánoční misijní jarmark“. Vybrané peníze budou použity na nějaké konkrétní misijní dílo. Vánoční předměty přineste během týdne (do sobotního rána) do kostela a položte do koše vzadu v kostele. Pán Bůh zaplať!

§ Příští neděli 19. 12. je adorační den v naší farnosti. Nejsvětější svátost bude vystavena po hrubé mši svaté k soukromé adoraci a společné zakončení bude v 18 hodin. Prosím, zapište se do adorační služby.

§ Příští neděli je pravidelná měsíční sbírka na opravy kostela.

§ Vytrvejte v adventní modlitbě za jednotlivé členy vašeho rodokmenu.

§ Pokud někdo z nemocných chce, aby za ním před vánočními svátky přišel kněz vyzpovídat ho, ať se přihlásí u otce Petra. Za nemocnými, které pravidelně navštěvujeme, se půjde se svatým přijímáním na Štědrý den dopoledne.

§ Schóla vás všechny zve na „Otvírání betléma“ na Štědrý den ve 14 hodin do kostela. Čeká vás vánoční scénka „Televize Sion“, koledy a budete si moci odnést betlémské světlo.

§ Půlnoční mše svatá v Dolním Němčí bude na Štědrý den ve 23,00 hodin.

§ V sakristii je k dispozici ještě několik kalendářů.

 

*************************************************************************

 

Horní Němčí – pořad bohoslužeb

Čt – Slavkov – 16,30 hodinMše svatá

Horní Němč – 17,00 hodin - Za + rodiče Kohoutkovy a Srncovy, dar zdraví a Boží ochranu pro celou živou rodinu

Neděle – 9,00 – Za + Martina Štyksa, manželku, Josefa Zapletala, rodiče, Jindřicha Stojaspala a dar zdraví pro celou rodinu

Horní Němčí – oznámení:

§ V pátek v 15 hodin je předvánoční spolčo dětí na faře v Horním Němčí.

§ Předvánoční zpovídání v Dolním Němčí bude v sobotu 18. prosince od 9 hodin. V Horním Němčí a ve Slavkově bude v úterý 21. prosince 2010.

§ Příští neděli při mši svaté bude křest Magdalény Jančové.

§ Příští neděli je pravidelná měsíční sbírka na opravy kostela.

§ Vytrvejte v adventní modlitbě za jednotlivé členy vašeho rodokmenu.

§ Pokud někdo z nemocných chce, aby za ním před vánočními svátky přišel kněz vyzpovídat ho, ať se přihlásí u otce Petra.

§ Půlnoční mše svatá v Horním Němčí bude na Štědrý den ve 21,00 hodin.

Category: