ANKETA OHLEDNĚ TOHOTO WEBU FARNOSTI - prosím o vyplnění.

Příležitost ke svátosti smíření máte vždy v týdnu přede mší svatou. Někdy ale člověk potřebuje svátost smíření prožít ve větším klidu a v časové pohodě. Nebo se svěřit s životní či duchovní těžkostí. Nebo se spolu s knězem pomodlit za trápení, které Vás tíží. I když se snažím příliš "netoulat" a být k dispozici na faře, přesto Vám chci nabízet konkrétní příležitosti k osobnímu setkání. Více zde.

P. Petr Hofírek

Setkání tříkrálových koledníků 30. prosince 2010

Srdečně vás zveme na setkání koledníků a všech ostatních spolupracovníků a dobrovolníků tříkrálové sbírky Olomoucké arcidiecéze. Tentokrát se tato akce uskuteční ve čtvrtek 30.prosince 2010 v 10hod. v kostele Svatých Andělů strážných ve Veselí nad Moravou. Zahájena bude slavnostní mší svatou celebrovanou Mons. Janem Graubnerem. Otec arcibiskup požehná všem přítomným koledníkům.
Po skončení obřadu bude v nedaleké jídelně Církevní školy přichystáno drobné občerstvení a beseda s otcem arcibiskupem.
Všechny koledníky prosíme, aby se dostavili ve svých tříkrálových převlecích. S malými dětmi by měl přijet i dospělý doprovod. Všechny děti musí mít u sebe kartičku s telefonickým mobilním kontaktem na svůj dospělý doprovod pro případ, že by se ztratily.
Autobusy i osobní auta mohou parkovat v těsné blízkosti kostela.
WC se nachází v budově Církevní školy i v atriu kostela
Prosíme o potvrzení účasti do 15. prosince 2010 na adresu vladimira.seckova@veselinm.charita.cz.

 

Charita

počet koledníků

dopraví prostředek-počet

Těšíme se na setkání s vámi
Bohdana Žádníková a Vladimíra Sečková
Charita Veselí nad Moravou.