ANKETA OHLEDNĚ TOHOTO WEBU FARNOSTI - prosím o vyplnění.

Příležitost ke svátosti smíření máte vždy v týdnu přede mší svatou. Někdy ale člověk potřebuje svátost smíření prožít ve větším klidu a v časové pohodě. Nebo se svěřit s životní či duchovní těžkostí. Nebo se spolu s knězem pomodlit za trápení, které Vás tíží. I když se snažím příliš "netoulat" a být k dispozici na faře, přesto Vám chci nabízet konkrétní příležitosti k osobnímu setkání. Více zde.

P. Petr Hofírek

Arcibiskupství olomoucké zve manžele na duchovní obnovu

 

Centrum pro rodinný život Arcibiskupství olomouckého zve všechny zájemce na jednodenní duchovní obnovu pro manžele na téma „Jak nás děti naučily víře“. Setkání proběhne v sobotu 12. března 2011 od 9 hodin v prostorách arcibiskupské kurie.

Olomouc: Přednášky povedou manželé Svobodovi z brněnské komunity Emmanuel, ke svátosti smíření i k duchovnímu rozhovoru bude k dispozici kněz. Součástí programu je také mše svatá, čas pro manželské páry a společná modlitba.

Duchovní obnova pro manžele proběhne v sobotu 12. března od 9.00 do 16.00 hodin v sále kurie (Biskupské nám. 2, Olomouc). Účastnický poplatek je 40,- Kč pro jednotlivce nebo 70,- Kč pro manželský pár, na místě je možnost objednat si oběd.

Přihlásit se je třeba do 8. března e-mailem na adrese mleckova@arcibol.cz nebo poštou na adrese Centrum pro rodinný život, Biskupské nám. 2, 779 00 Olomouc. Bližší informace podá Marie Mléčková, tel. 587 405 240, mobil: 731 604 119.