ANKETA OHLEDNĚ TOHOTO WEBU FARNOSTI - prosím o vyplnění.

Příležitost ke svátosti smíření máte vždy v týdnu přede mší svatou. Někdy ale člověk potřebuje svátost smíření prožít ve větším klidu a v časové pohodě. Nebo se svěřit s životní či duchovní těžkostí. Nebo se spolu s knězem pomodlit za trápení, které Vás tíží. I když se snažím příliš "netoulat" a být k dispozici na faře, přesto Vám chci nabízet konkrétní příležitosti k osobnímu setkání. Více zde.

P. Petr Hofírek

Neděle 13/2/2011

Dolní Němčí – pořad bohoslužeb

Po – 17,30 – mše svatá s breviářem - Za + Jaroslava Vagaje, rodiče Němcovy, jejich syna Antonína, za duše v očistci a za Boží ochranu pro celou živou rodinu (o.P) Za + Františku Kadlčkovu a manžela, dva syny, dceru, dva zetě a dar zdraví, Boží ochranu pro celou rodinu (o.J)

St – 17,30 – Za + Jaroslava Baroně, za + rodiče z obou stran a za dar zdraví pro celou živou rodinu

– 17,00 – mše svatá zvláště pro děti - Za + rodiče Turčínovy a Zimčíkovy a celou + rodinu. Za Boží požehnání a dar zdraví pro celou živou rodinu. (o.P) Za + Drahomíru Talskou, + manžela a syna, za dar zdraví a Boží ochranu pro celou živou rodinu (o.J)

So – 11,00 - křty (Laura Šáchová, Matyáš Richtr a Michal Světinský)

Neděle 7:30 – Na poděkování Pánu Bohu za dožití 70 let života, za + sestru Marii, dvoje + rodiče, duše v očistci a za Boží ochranu pro celou živou rodinu

10:30 – Za + Josefa Krhovského, + zetě, celou + rodinu a za dar zdraví, Boží ochranu pro živou rodinu

Dolní Němčí – oznámení

§ Dar 4 300 Kč od Božen. Dary nemocných: 7 000 Kč. Ostatní dary: 2 500 Kč. Pán Bůh zaplať!

§ I když jsou prázdniny, tak v pátek bude mše svatá v 17 hodin zvláště pro děti. Ale samolepky s obrázkem Matky Terezy se budou dávat i v neděli.

§ Příští neděli se koná sbírka na Svatopetrský haléř.

§ Centrum pro rodinu Uherský Brod pořádá pro rodiny z děkanátu dovolenou v Žirovnici od 7. 8. do 14. 8. 2011 za příznivou cenu. Bližší informace najdete na webu farnosti v odkazu Děkanátní akce.

***********************************************************************

Horní Němčí – pořad bohoslužeb

Čt - Slavkov – 16,30 - Za + manžela, dvoje + rodiče, za duše v očistci a za Boží ochranu pro celou živou rodinu

Horní Němčí – 17,00 – Za + Ondřeje Mandince, rodiče a duše v očistci

Ne – Horní Němčí9,00 – Za farníky

Horní Němčí – oznámení:

§ Dary: 3 700 Kč. Pán Bůh zaplať!

§ Příští neděli se koná sbírka na Svatopetrský haléř.

§ Centrum pro rodinu Uherský Brod pořádá pro rodiny z děkanátu dovolenou v Žirovnici od 7. 8. do 14. 8. 2011 za příznivou cenu. Bližší informace najdete na webu farnosti v odkazu Děkanátní akce.

§ Tento týden jsme podali žádosti na Zlínský kraj a Ministerstvo kultury (přes památkový úřad v Uherském Brodě) na opravu zídky kolem kostela. Snad do velikonoc budeme vědět, jestli nám přispějí. Podle výše dotací se pustíme do částečné nebo úplné opravy zídky. Stavební práce bude dělat firma Natrix z Hodonína, která vyhrála ze tří firem ve výběrovém řízení.

Category: