ANKETA OHLEDNĚ TOHOTO WEBU FARNOSTI - prosím o vyplnění.

Příležitost ke svátosti smíření máte vždy v týdnu přede mší svatou. Někdy ale člověk potřebuje svátost smíření prožít ve větším klidu a v časové pohodě. Nebo se svěřit s životní či duchovní těžkostí. Nebo se spolu s knězem pomodlit za trápení, které Vás tíží. I když se snažím příliš "netoulat" a být k dispozici na faře, přesto Vám chci nabízet konkrétní příležitosti k osobnímu setkání. Více zde.

P. Petr Hofírek

Pouť do Olomouce

Milí farníci, chci Vás pozvat jménem otce Ladislava na pouť do Olomouce, která se uskuteční poslední sobotu v srpnu, tj. 27. 8. 2011. Program: V 9 hodin mše svatá v katedrále sv. Václava, potom bude následovat prohlídka katedrály s průvodcem. V 11 hodin prohlídka arcibiskupského paláce. Potom půjdeme na společný oběd. Odpoledne si projdeme další kostely, zavítáme také do semináře a podíváme se na orloj. Na zpáteční cestě se zastavíme na poutním místě Dub nad Moravou, kde působí otec Jan Kornek.

Odjezd autobusu bude ráno v 7 hodin. Cena za osobu je 250 Kč a platí se při zápisu. Zapisovat se můžete od pondělí 8. 8., vždy po mši svaté u paní Boženy Krhovské  v kostele. Zároveň si budete vybírat i místo v autobusu.