ANKETA OHLEDNĚ TOHOTO WEBU FARNOSTI - prosím o vyplnění.

Příležitost ke svátosti smíření máte vždy v týdnu přede mší svatou. Někdy ale člověk potřebuje svátost smíření prožít ve větším klidu a v časové pohodě. Nebo se svěřit s životní či duchovní těžkostí. Nebo se spolu s knězem pomodlit za trápení, které Vás tíží. I když se snažím příliš "netoulat" a být k dispozici na faře, přesto Vám chci nabízet konkrétní příležitosti k osobnímu setkání. Více zde.

P. Petr Hofírek

Neděle 23/10/2011

Dolní Němčí – oznámení

§ Měsíční sbírka: 21 170 Kč. Ostatní dary: 15 500 Kč. Pán Bůh zaplať!

§ V pondělí nebude vyučování náboženství.

§ Ve středu po mši svaté v 19 hodin budou v kostele Besedy o víře. Téma: O ctnosti zvané tolerance.

§ V pátek je opět mše svatá v 18,30 hodin zvláště pro rodiče s dětmi.

§ Pozor - o víkendu se mění čas!!!

§ Blíží slavnost Všech svatých a památka Všech věrných zemřelých. Připravte na tyto dny milosti nejen hroby svých drahých, ale také svoji duši přijetím svátosti smíření. Příležitost ke zpovědi je ve všední den půl hodinu přede mši svatou. Kromě toho v pondělí 31. října se bude zpovídat hodinu přede mší (od 16,30 hodin). A potom na první pátek 4. 11. od 16 hodin. Liturgický průvod na hřbitov bude ve středu večer 2. listopadu po mši svaté a společná pobožnost na hřbitově bude v neděli 6. listopadu ve 14 hodin.

*************************************************************************

Horní Němčí – oznámení

§ Dary na kostel: 3 800 Kč. Pán Bůh zaplať!

§ Pozor - o víkendu se mění čas!!!

§ Blíží slavnost Všech svatých a památka Všech věrných zemřelých. Připravte na tyto dny milosti nejen hroby svých drahých, ale také svoji duši přijetím svátosti smíření.

Category: