ANKETA OHLEDNĚ TOHOTO WEBU FARNOSTI - prosím o vyplnění.

Příležitost ke svátosti smíření máte vždy v týdnu přede mší svatou. Někdy ale člověk potřebuje svátost smíření prožít ve větším klidu a v časové pohodě. Nebo se svěřit s životní či duchovní těžkostí. Nebo se spolu s knězem pomodlit za trápení, které Vás tíží. I když se snažím příliš "netoulat" a být k dispozici na faře, přesto Vám chci nabízet konkrétní příležitosti k osobnímu setkání. Více zde.

P. Petr Hofírek

Modlitby matek v naší farnosti “už mají rok” !

Je to už téměř rok, co v naší farnosti začala pravidelná setkání hnutí Modlitby matek. V současné době je vytvořeno 7 skupinek modlících se maminek a babiček, které mezi sebe zvou další k modlitbách za své děti a vnuky.

Maminky s menšími dětmi mají možnost chodit na modlitby na faru jednou za 14 dnů dopoledne. Nejbližší setkání bude 1. 12. 2011 na faře v 9,30 hodin.

Hnutí Modlitby matek jednou za čtvrt roku pořádá také modlitební třídenní ve farnosti, při kterém se sejdou všechny maminky zapojené do skupin a společně se modlí v kostele. Zvány jsou také ostatní farníci, zvláště maminky. Nejbližší Triduum bude 27. – 29. ledna 2012

Také povzbuzujeme tatínky, aby se začali společně modlit za své děti.

Veškeré bližší informace vám ráda sdělí Martina Kadlčková (733396632). Informace jsou také na webu hnutí: www.modlitbymatek.cz