ANKETA OHLEDNĚ TOHOTO WEBU FARNOSTI - prosím o vyplnění.

Příležitost ke svátosti smíření máte vždy v týdnu přede mší svatou. Někdy ale člověk potřebuje svátost smíření prožít ve větším klidu a v časové pohodě. Nebo se svěřit s životní či duchovní těžkostí. Nebo se spolu s knězem pomodlit za trápení, které Vás tíží. I když se snažím příliš "netoulat" a být k dispozici na faře, přesto Vám chci nabízet konkrétní příležitosti k osobnímu setkání. Více zde.

P. Petr Hofírek

Neděle 29/7/2012

Dolní Němčí – oznámení

§ Anny darovali na kostel 4 000 Kč. Dar ročníku 1930 - 300 Kč. Ostatní dary: 2 400 Kč. Pán Bůh zaplať!

§ V pátek je první pátek v měsíci, proto bude celodenní adorace od 9 hodin. Prosím, zapište se na seznam vzadu v kostele. Od 17 hodin bude příležitost ke svátosti smíření. V 18 hodin společná adorace a v 18,30 mše svatá se svátostným požehnáním.

§ V sobotu je první sobota v měsíci a tak ráno v 6,45 hodin bude mariánská pobožnost a v 7,30 hodin pak mše svatá.

§ V neděli 12. 8. se v Koclířově uskuteční hlavní evangelizační den ČR pro Ježíše, který povede charismatický katolický kněz P. James Manjachal. Kdo by se chtěl zúčastnit, ať se co nejdříve informuje u paní Buberníkové. Podle počtu zájemců by jel autobus z Vlčnova.

*********************************************************************

Horní Němčí – oznámení

§ Anny ze Slavkova věnovali na farní kostel 1 000 Kč a na kapli ve Slavkově částku 1 100 Kč. Ostatní dary 2 500 Kč. Pán Bůh zaplať!

§ V neděli 12. 8. se v Koclířově uskuteční hlavní evangelizační den ČR pro Ježíše, který povede charismatický katolický kněz P. James Manjachal. Kdo by se chtěl zúčastnit, ať se co nejdříve informuje u paní Buberníkové v Dolním Němčí. Podle počtu zájemců by jel autobus z Vlčnova.

Category: