ANKETA OHLEDNĚ TOHOTO WEBU FARNOSTI - prosím o vyplnění.

Příležitost ke svátosti smíření máte vždy v týdnu přede mší svatou. Někdy ale člověk potřebuje svátost smíření prožít ve větším klidu a v časové pohodě. Nebo se svěřit s životní či duchovní těžkostí. Nebo se spolu s knězem pomodlit za trápení, které Vás tíží. I když se snažím příliš "netoulat" a být k dispozici na faře, přesto Vám chci nabízet konkrétní příležitosti k osobnímu setkání. Více zde.

P. Petr Hofírek

Neděle 30/12/2012

Dolní Němčí – oznámení

§ Dar na kostel: 1 000 Kč Pán Bůh zaplať!

§ Chtěl bych poděkovat všem, kteří se podíleli na slavnosti žehnání vína. Především všem účinkujícím. Vážím si jejich přípravy a spolupráce. Děkuji vinařům za dar 24 sedmiček vína a za jejich prezentaci vín. Děkuji manželům Kadlčkovým z řeznictví za dar občerstvení (v hodnotě 1 400 Kč). Děkuji za ozvučení, které zdarma poskytl Svatopluk Tinka. Děkuji obci za bezplatnou výpůjčku sálu. Děkuji Tetičkám, které připravili sál a pomáhali s občerstvením. Děkuji vám všem, že jsme mohli prožít hezký večer. A dá-li Pán a vymyslíme-li program, tak se opět můžeme sejít na podobné akci za rok na svátek sv. Jana.

§ Ve čtvrtek 3. ledna 2013 v 18 hodin je setkání vedoucích skupinek Tříkrálové sbírky ve farní dvoraně. Účast nutná.

§ V pátek při mši svaté v 17:30 hodin je kázání především pro biřmovance. Účast nutná.

§ Tříkrálová sbírka v naší obci proběhne v sobotu 5. ledna 2013. Začneme mší svatou v 8:30 hodin. Na konci mše požehnáním všem koledníkům a vyrazí do ulic prosit o dary pro nejpotřebnější. A hned v neděli 6. ledna v 17 hodin promítneme ve farní dvoraně dětským koledníkům film, který si sami vyberou. J

§ V sobotu 5.ledna v 17 hodin bude v kostele vánoční koncert pěveckého a komorního sboru Dvořák z Uherského Brodu. Na programu budou skladby Jana Vodňanského či Eduarda Marhuly. Ale také Jana Jakuba Ryby a dalších. Jste srdečně zváni.

§ V sakristii vybírá mládež na mši svatou a na kostel.

§ 6. Farní ples bude v sobotu 19. ledna 2013.

§ V roce 2012 bylo v naší farnosti pokřtěno 24 dětí. Církevně oddáno bylo 13 párů. A na poslední cestě jsme doprovodili 27 zemřelých.

************************************************************************

Horní Němčí – oznámení

§ Dar na kostel: 2 000 Kč Pán Bůh zaplať!

§ Dary nemocných ze Slavkova na kapli: 500 Kč. Dary farníků ze Slavkova na kostel: 2 100 Kč. Pán Bůh zaplať!

§ Chtěl bych poděkovat dětem, které přišly zpívat na Štědrý den k betlému a horněmčanské schole za krásný vánoční koncert.

§ V pátek při mši svaté v Dolním Němčí v 17:30 hodin je kázání především pro biřmovance. Účast nutná.

§ V sobotu 5. ledna v 17 hodin bude v kostele v Dolním Němčí vánoční koncert pěveckého a komorního sboru Dvořák z Uherského Brodu. Na programu budou skladby Jana Vodňanského či Eduarda Marhuly. Ale také Jana Jakuba Ryby a dalších. Jste srdečně zváni.

§ V roce 2012 bylo v naší farnosti pokřtěno 11 dětí. Církevně oddán byl 1 pár. A na poslední cestě jsme doprovodili 9 zemřelých.

Category: