ANKETA OHLEDNĚ TOHOTO WEBU FARNOSTI - prosím o vyplnění.

Příležitost ke svátosti smíření máte vždy v týdnu přede mší svatou. Někdy ale člověk potřebuje svátost smíření prožít ve větším klidu a v časové pohodě. Nebo se svěřit s životní či duchovní těžkostí. Nebo se spolu s knězem pomodlit za trápení, které Vás tíží. I když se snažím příliš "netoulat" a být k dispozici na faře, přesto Vám chci nabízet konkrétní příležitosti k osobnímu setkání. Více zde.

P. Petr Hofírek

Den otevřených dveří Katolické základní školy v UB

Přijměte, prosíme, pozvání na Den otevřených dveří naší školy, který proběhne v úterý 3. prosince 2013 od 8.00 do 17.00 hodin v prostorách budov na Jirchářské ulici – I. stupeň i Na Výsluní – II. stupeň.

Žáci a učitelé II. stupně mají pro Vás připraven Projektový den, ve kterém nebudou chybět přednášky, výuka koled, vystoupení FS Holúbek, ochutnávka vánočního cukroví, výstava žákovských prací, adventní aktivity, ale také chemické pokusy J.

Na I. stupni můžete navštívit Adventní dílničky – dopoledne budou tvořit děti se svými učitelkami, popř. ochotnými maminkami ve třídách a odpoledne společně s vychovatelkami ŠD za pomoci starších žáků či rodičů. V jídelně I. stupně si také budete moci prohlédnout vítězné práce soutěže „Dotvoř logo KZŠ“.

Srdečně jsou proto zváni všichni, kdo mají chuť společně strávit předvánoční čas a k tomu si ještě něco hezkého s dětmi vytvořit nebo se něco nového a zajímavého dozvědět. Nebojte se proto s sebou vzít i své přátele a známé.

Těšíme se na Vás a počítáme s Vámi!

den otevřevných dveří.pages