ANKETA OHLEDNĚ TOHOTO WEBU FARNOSTI - prosím o vyplnění.

Příležitost ke svátosti smíření máte vždy v týdnu přede mší svatou. Někdy ale člověk potřebuje svátost smíření prožít ve větším klidu a v časové pohodě. Nebo se svěřit s životní či duchovní těžkostí. Nebo se spolu s knězem pomodlit za trápení, které Vás tíží. I když se snažím příliš "netoulat" a být k dispozici na faře, přesto Vám chci nabízet konkrétní příležitosti k osobnímu setkání. Více zde.

P. Petr Hofírek

Neděle 14. listopadu 2010

Dolní Němčí – oznámení

§ Dary: 500 Kč od ročníku 1935; 1 300 Kč od Martinů; 2 000 Kč. Pán Bůh zaplať!

§ V pondělí při mši svaté se budeme modlit breviář.

§ V pátek v 17 hodin je další mše svatá zvláště pro děti.

§ Kdo se chce zúčastnit v sobotu 20. listopadu fatimského večeřadla ve Vlčnově s otcem Pavlem Dokládalem, tak pojede autobus z náměstí ve 14:15 hodin.

§ V sobotu 20. listopadu 2010 v 18 hodin bude v kostele koncert skupiny Paprsky. Vstupné dobrovolné.

§ Příští neděli na slavnost Ježíše Krista Krále bude adorace od 10 hodin. Po hrubé mši svaté pak bude svátostné požehnání. Při mši svaté bude křest (Kristián Brencus)

- Příští neděli je pravidelná měsíční sbírka na opravy kostela.

§ V kostele a na nástěnce je vytisknut nový rozpis úklidu kostela. Všem, kteří se do této služby zapojujete, upřímně děkuji.

§ Vzadu v kostele je nabídka Průvodce adventem. Jedná se o pomůcku, jak lépe prožít adventní dobu. Kdo máte zájem, tak se napište v kostele na papír a průvodce objednám.

 

Horní Němčí – oznámení:

§ Dary na farnost: 2 000 Kč. Pán Bůh zaplať!

§ V sobotu 20. listopadu 2010 v 18 hodin bude v kostele koncert skupiny Paprsky. U nás v Horním Němčí budou hrát v neděli 21. listopadu při mši svaté. Vstupné dobrovolné.

§ Příští neděli při mši svaté budou dva křty: Tobias Daniel Kadlček a Anna Turečková

§ Příští neděli bude pravidelná měsíční sbírka na opravy.

§ Vzadu v kostele je nabídka Průvodce adventem. Jedná se o pomůcku, jak lépe prožít adventní dobu. Kdo máte zájem, tak se napište v kostele na papír a průvodce objednám.

Category: