ANKETA OHLEDNĚ TOHOTO WEBU FARNOSTI - prosím o vyplnění.

Příležitost ke svátosti smíření máte vždy v týdnu přede mší svatou. Někdy ale člověk potřebuje svátost smíření prožít ve větším klidu a v časové pohodě. Nebo se svěřit s životní či duchovní těžkostí. Nebo se spolu s knězem pomodlit za trápení, které Vás tíží. I když se snažím příliš "netoulat" a být k dispozici na faře, přesto Vám chci nabízet konkrétní příležitosti k osobnímu setkání. Více zde.

P. Petr Hofírek

Centrum seniorů – únor 2011

CENTRUM SENIORŮ

Mariánské náměstí 13, Uh. Brod vás zve v měsíci

ÚNORU 2011

Úterý 1.2. ,, POSEZENÍ S PANÍ HUDBOU – REPERTOÁR VÁŽNÉ HUDBY“. Poslech zprostředkuje Ing. Jiří Veselý. Začátek v 8:30 hod na Charitě.

Středa 2.2. KAVÁRNIČKA – POSEZENÍ S PŘÁTELI u kávy v 15:30 hod. v prvním patře na Charitě. Jste srdečně vítáni.

Čtvrtek 3.2. ,, PÁTER PIO“

Videopromítání životopisu světce v 8:30 hod. na Domovince.

Těšíme se na vaši účast.

Úterý 8.2. ,,KRIZOVÉ CENTRUM“.

Informace o provozu, důležitosti a potřebě tohoto zařízení pro lidi bez zázemí a práce,kreří i bez vlastního přičinění jsou vyloučeni z osobního i občanského života.

Přednášet bude vedoucí Krizového centra pan Ing. Jiří Gavenda.Začátek v 8:30 hod. na Charitě.

Středa 9.2. ,,MARIÁNSKÉ VEČEŘADLO“ rozjímání, mše sv. a možnost svátosti smíření s otcem Česlavem na Domovince. Začátek v 9:00 hod.

Čtvrtek 10.2 ,,TRÉNOVÁNÍ PANĚTI“

Praktické a teoretické trénování provede lektorka pani Marie Vintrová.Začátek v 8:30 hod. na Charitě.

Pátek 11.2. ,,ROZJÍMÁNÍ“ se sv. růžencem a křížovou cestou pod ochranou Panny Marie Lurdské, kterou nám slovem připomene v kapli na Charitě v 8:30 hod pan Vít Kadlčík.

Úterý 14.2. BIBLICKÁ HODINA s otcem Josefem na faře. Začátek v 8:30 hod.

Čvrtek 17.2. KATECHIZMUS s otcem Radimem v 8:30 na faře.

Úterý 22.2. „SKLO KOLEM NÁS“

Vše o technickém, užitkovém a okrasném skle vás poučí pan Ing.Antonín Štangl emeritní pracovník ve výskumu. Začátek na Charitě v 8:30 hod.

Čvrtek 24.2. „NÁVŠTĚVA MUZEA

„ KDO SI CHCE HRÁT“ ZAPŮJČENÉ HISTORICKÉ HRAČKY Z MUZEA Z EGERU Z MAĎARSKA .Jsou to panenky, pokojíčky, plechové hračky a videoukázky her dětí. Sejdeme se u muzea v 9:00 hod. Vstupné 20 Kč.